Support for V-Planner

Elk programma te installeren heeft een unieke code te installeren, en je mag 4 sleutel sets per jaar (2 voor de Android) om een extra exemplaar installeren op een vervangende laptop, computer op het werk, of voor het apparaat i n de toekomst. Keys vervallen niet, maar kan worden vervangen indien nodig op 4 sets per periode van 12 maanden (2 op Android). Installeer codes en sleutels kunnen niet worden overgedragen aan een andere machine of persoon.

U kunt nieuwe sleutels genereren voor elke nieuwe installatie hier handmatig (gratis voor geregistreerde gebruikers): nieuwe code / key

Het installeren code is afkomstig van de hardware in uw computer systeem. De extra toetsen ook mogelijk voor upgrades / reparatie / vervanging van de componenten in uw computer. Merk op dat updates van de V-Planner programma geen nieuwe sleutels nodig - uw bestaande registratie zal zegevieren. Echter, belangrijke wijzigingen in de componenten of het BIOS van uw computer, zal veranderen het is de identiteit, en vereisen een nieuwe code en sleutel set.

Opnieuw verzenden toetsen voor verloren sleutels en wachtwoorden van geregistreerde gebruikers.

Deze zijn vrijwel direct verzonden door de server. Als u de e-mail niet heeft ontvangen, lees dan het geen e-mail onderwerp.

De toetsen zijn gemaakt binnen 5 minuten met een webserver, en verstuurd automatisch. U kunt de sleutels opnieuw worden opnieuw verzonden op te vragen: Opnieuw verzenden toetsen voor verloren sleutels en wachtwoorden van geregistreerde gebruikers. De mail wordt verzonden met het adres van: support@v-planner.com

Als u niet de e-mail ontvangt, dan heb je een e-mail filter die is gevangen of verwijderd deze e-mail. Of uw ISP of e-mailprovider heeft uw e-mail blackholed of weigert om e-mail te accepteren. Controleer uw gefilterde e-mail of bulk of Junk map voor dit. Dit geldt ook voor beveiligingssoftware op uw computer.

Dat is de oorzaak van uw vermiste e-mail. Sommige ISP en vooral een aantal gratis online e-mailsystemen zijn verschrikkelijk en eenvoudig filter uit te veel goede e-mail, samen met de slechte. Hotmail en al haar domein variaties, zijn de absolute ergste voor dit. Andere daders zijn free.fr en vele Poolse e-mailsystemen.

Suggesties

Configureer uw e-mailfilters door het toevoegen van het adres aan uw witte lijst met veilige lijst, adresboek of andere goedgekeurde afzenders voor online mail, vermindering van de filter-niveau of schakel je spamfilters tijdelijk. Vraag een nieuwe set van de details van de Verloren sleutel link hierboven. Probeer ook het gebruik van de optie 'plain text' bij het aanvragen van een nieuwe e-mail, omdat deze eenvoudige tekstopmaak misschien net voorbij de bestaande e-filtersysteem.

Veel ISP's en corporate netwerken te gebruiken filtersystemen te vangen e-mail. Deze systemen worden normaal gesproken geïnstalleerd en wordt gerund door het mailsysteem admin, en volledig verborgen voor de gewone gebruiker. Het doel is om te strippen uit het grootste deel van de spam (95%) en de e-mailserver van overmatige activiteit te beschermen. Deze zijn naast eventuele spamsysteem de gebruiker geïnstalleerd. Als de ISP-systeem is een goedkope, over overtrokken, eenvoudig of vrij systeem, dan zal ook de val goede e-mail, samen met de slechte. Eenvoudige systemen verwarren de goede en slechte e-mail (false positives) en echte e-mail te verwijderen, samen met de junk. Sommige ISP's zal u laten inspecteren het in quarantaine geplaatste e-mail, maar velen zullen gewoon deze mail verwijderen zonder uw medeweten. De gratis maildiensten kan ongeacht uw instellingen te verwijderen.

Hotmail, MSN, etc

Veel gratis maildiensten (Hotmail, enz.), Zijn uitgegroeid tot een manier maildiensten. Zij zullen antwoorden op uw oorspronkelijke uitgaande e-mail te accepteren, maar weigeren om verse inkomende e-mail te accepteren van onbekende mensen. Een zender die al aan u bekend zal worden aanvaard, maar e-mail een frisse en onbekende nieuwe afzender u wordt geschrapt op zicht (blackholed), zonder waarschuwing of kennisgeving aan u of de verzender - de e-mailservice verwijdert het gewoon - einde verhaal . Dit alles gebeurt omdat de gratis maildienst probeert te ontwijken spam, maar ook gooien je echte e-mail in het proces. Het krijgen van uw registratie gegevens kan moeilijk zijn in deze situaties.

Grey-listing(Yahoo, etc.) is een groeiende trend onder de ISP's. Wanneer er nieuwe e-mail wordt verzonden naar u, uw ISP opzettelijk weigert en verwerpt elk stukje van e-mail naar u verzonden. Dat klopt - alles wordt teruggestuurd. Uw ISP mailsysteem geeft een zachte bounce fout 421, 450 of 451 - Please try again later systeem commando. De e-mail was er klaar voor u, maar uw ISP weigerde te aanvaarden. Dus wat gebeurt er daarna? Uw ISP mailsysteem daadwerkelijk vastgelegd en bijgehouden de verzendende IP of Bericht-ID van deze levering poging het gewoon geweigerd. Later, toen de afzenders MTA (hopelijk) heeft proberen om dat stuk van de post weer opnieuw, het IP- of berichtnummer wordt geëvenaard door pogingen voordat, en het bericht wordt ontvangen dan normaal. Waarom?? Het basisidee is dat echte e-mail versturen van systemen zal het bericht wachtrij en probeer het opnieuw delever later, maar spammers op gekaapte computers zal de levering poging te verlaten, en gaan naar spam iemand anders

Als uw ISP deze grijze lijst, dan is al uw post zal aankomen worden uitgesteld tot u (15 min naar een dag te laat) doet, en misschien nooit komen. Deze praktijk is nogal naïef en niet zo effectief in het verminderen van spam. Het verstopt mail afgiftesystemen verder en vermindert de efficiëntie van email zonder voordeel voor iedereen.

Mail forwarding Van een ISP / email provider naar de andere is een slecht idee en moet worden vermeden. De kans op een niet-levering of fouten worden sterk toegenomen. Als e-mail van de ene naar de andere MTA, de boodschappen eigenschappen van de afzender domein, IP's, SPF-records, Rev DNS controles zullen niet langer correct uit te lijnen als gevolg van het forwarding proces. U vindt er een heleboel e-mail verliezen aan de forwarding proces, omdat doorgestuurd mail nu kunt kijken slecht worden gecreëerd, vervalst of vervalst, en de diverse MTA zal afwijzen en zwart gat de e-mail.

Als u niet in staat om uw e-mail problemen, op te lossen misschien een gratis Google mail (gmail) account of kan Yahoo mail een betere oplossing zijn (gmail.com) (mail.yahoo.com). Dit zijn betrouwbaar en lijkt te functioneren zonder probleem. Neem contact met ons op support@v-planner.com naar uw adres in te wisselen.

Als u het geregistreerde e-mailadres te wijzigen, gaat u naar adres swap

Voer de oude en nieuwe adressen. Een bevestigingsmail zal worden verzonden naar het oude adres om de wijziging te verifiëren. Je moet antwoorden op die e-mail om de wijzigingen effectief te zijn.

Wij zijn te bereiken op: support@v-planner.com

Of door het invullen van het formulier hieronder.

E-Mail Technical Support:

(direct email support@hhssoftware.com)