Registratie V-Planner

Windows, Linux, Mac: $90 / €85 / £76

Android: $49 / €45 / £40

EU-landen - toegevoegd BTW.

 

V-Planner desktop-versie is een shareware programma. U bent verleende vergunning te bekijken en evalueren het programma gratis voor 30 dagen. Na deze periode wordt u verzocht om ofwel registreren van het programma en betaalt het inschrijvingsgeld, of te staken met het programma en verwijder deze uit de computer. Na de evaluatieperiode is verstreken, zal het programma normaal blijven functioneren, maar het zal beginnen te zeuren. De Android-versie vereist een registratie bij technisch niveau duik plannen maken.


cards4icon_cards3


  • Voer de installatiecode van het programma in van het nieuwe V-Planner-programma (PC / Mac: selecteer menu About, dan shareware registratie details, Android: selecteer menu Registratie).

    Installeer code:
    eg. (11-22-33-44-AA-BB-CC-DD) show me

 

Problemen? Ondersteuning

Opmerking: Alle bestellingen ontvangt de registratie gegevens in een e-mail bij aankoop. Credit card, Paypal ontvang direct meer informatie. Telefoon, controle en mailtype orders na goedkeuring. Inwoners van EU-landen zal oplopen een BTW-heffing, en geregistreerde bedrijven zijn vrijgesteld.

Registratie groepen: Hetzelfde registratie gegevens kunnen worden gebruikt om andere installatie die toebehoren aan een duiker te ontgrendelen binnen dezelfde registratie-groep. dat wil zeggen Desktop / laptop / Mac / PC: 4 toetsen per registratie per jaar. Voor Pocket PC / Mobile en Android: 2 sleutels per jaar. Alle toekomstige updates van het programma zijn gratis.

De registratie wordt in groepen verdeeld, en elke groep vraagt ​​om een ​​eigen registratie en vergoeding.

  • Desktop - PC, Mac, Linux, (4 toetsen per jaar)
  • Mobiles - Android, MS Mobile, (2 toetsen per jaar)
  • iPhone, iPod, iPad (via Appstore only)

Alle programma's zijn voorzien van gratis updates voor het leven.

 


 

U kunt nieuwe sleutels genereren voor elke nieuwe installatie hier handmatig (gratis voor geregistreerde gebruikers): nieuwe code / key

Opnieuw verzenden toetsen voor verloren sleutels en wachtwoorden van geregistreerde gebruikers.

Als u het geregistreerde e-mailadres te wijzigen, gaat u naar adres swap

Als u een e-mail filter, kunnen garanderen dat het deze e-mail accepteren van registration@v-planner.com